Tinedol

Përgatitja më e mirë në luftimin e mycosis!

Mycosis këmba është një term i përdorur për infeksionet e lëkurës të shkaktuara nga kërpudhat, kryesisht nga dermatophytes, të cilat lidhen me sipërfaqen e këmbëve, këmbëve dhe folds interdigital. Mikoza e kësaj pjese të trupit manifestohet nga skuqje midis gishtërinjve, lëkurës së zbehtë, kruajtje e pakëndshme dhe konstante dhe erë e pakëndshme e këmbëve. Mycosis këmba shpesh coexists me forma të tjera të infeksionit, më së shpeshti me kërpudhat gozhdë. Faktorët e rrezikut lidhen kryesisht me kohën e verës për shkak të vizitave të shpeshta në pishinë, plazh dhe temperatura të larta. Lagështia dhe nxehtësia janë padyshim të favorshme për shumëzimin e shpejtë të kërpudhave dhe baktereve, por mund të kapen jo vetëm në verë. Në ditët e ftohta, këmbët shpesh kalojnë disa orë në këpucë dhe çorape të ngrohta, të cilat promovojnë djersitje.
Lexo më shumë

Si funksionon TINEDOL?

Mekanizmi i veprimit të TINEDOL fokusohet në bllokimin e zhvillimit të kërpudhave që shkaktuan infeksionin. Produkti ka një efekt dezinfektues, anti-inflamator dhe antibakterial. Eliminon shpërthimet fungale dhe lufton infeksionet fungale. Përbërësit e preparatit janë shërimin e substancave natyrore, të tilla si klimbazol, farnesol, propolis, si dhe vaj esencial. Vaj esencial me pemë çaji siguron freski dhe mbështet proceset rigjeneruese. Ajo ka veti antifungale, është një antiseptik natyror. Propolisi siguron lyej natyral të lëkurës për rigjenerim më të shpejtë të epidermës. Liron nga ndjesia e kruajtjes. Klimbazol dhe farnesol janë bllokues efektiv të mycosis. Përveç kësaj, farnesol ofron një aromë të këndshme.
Lexo më shumë

Përfitimet e përdorimit të TINEDOL

Blej TINEDOL dhe ndaloni vuajtjet nga këmbët e atletit! Mëso përfitimet kryesore të përdorimit të këtij produkti dhe të zbuloni se çfarë ndihmon në të vërtetë.

Eliminimi efektiv i simptomave të miktozës

Djegia, kruajtja dhe siklet për shkak të lëkurës së thatë do të zhduken. Do të ndiheni lehtësues nga aplikimi i parë.

Luftimi i shkaqeve të kruajtjes

TINEDOL lufton yeasts dhe kërpudhave që shkaktojnë infeksion, e cila është arsyeja pse ajo punon në mënyrë efektive dhe siguron një luftë fitore.

Pleasant refreshment

Parfumja delikate e kremës do të sigurojë një freskim të këndshëm në këmbët tuaja dhe do të eliminojë erën e pakëndshme të këmbëve tuaja.

Lëkura e ushqyer dhe e butë

Përgatitja jo vetëm lehtëson, por edhe ushqen lëkurën, siguron hidratimin e saj të këndshëm dhe rigjenerimin e shpejtë.

Mbrojtja nga micoza e përsëritur

Përbërësit e preparatit forcojnë funksionin mbrojtës natyral të lëkurës në mënyrë që të jetë rezistent ndaj përsëritjes së infeksionit.

përdorim

TINEDOL është një përgatitje e këndshme në formën e një krem me një zambak të luginës. Një tub i rehatshëm siguron një aplikim higjienik. Produkti tregon efikasitet të lartë në këmbë dhe kërpudhat e thonjve. Tregohet në çdo fazë dhe simptomat e mycozës. Produkti duhet të aplikohet me duar të pastra në lëkurën e pastruar të këmbëve. Aplikoni një shtresë të hollë dhe lubrifikoni. Përsëriteni operacionin nëse është e nevojshme. TINEDOL është një produkt me cilësi të lartë, receta e natyrshme e tij lejon që ajo të përdoret nga njerëz të të gjitha moshave. Nuk ka kundërindikacione të rëndësishme për përdorimin e saj.
Lexo më shumë

Opinionet dhe efektet

TINEDOL zvogëlon simptomat dhe lufton infeksionet kërpudhore! Kjo e dallon atë nga përgatitjet e tjera që vetëm maskojnë burimin e problemit. Specialistët të cilët kanë kryer sprova klinike që përdorin TINEDOL nënvizojnë se përbërja e preparatit ofron prona të plota për sëmundjen e miktozës. Dermatologët rekomandojnë TINEDOL si një agjent plotësisht të mjaftueshëm për të kontrolluar mycosis. Njerëzit që përdorën këtë produkt e lavdërojnë për efektivitetin e saj dhe e rekomandojnë atë për të tjerët në probleme të ngjashme. Përbërësit natyral lejojnë përdorimin e kremit TINEDOL për njerëzit e të gjitha moshave, prandaj masa po bëhet gjithnjë e më popullore.
lexoni të gjitha komentet
Online: Mbetur: artet
Vëmendje! Promovim për ju Tinedol vetëm nga
blej tani